Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Pixel 4: Υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση μέχρι 11W!

Pixel 4: Υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση μέχρι 11W!

απο John Leondaris

Τα Google Pixel 4 εξακολουθούν να δημιουργούν συζήτηση ακόμη και μια εβδομάδα μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους. Τα δύο τηλέφωνα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση 11W. Η Google δεν είχε αναφέρει καθόλου αυτή τη λεπτομέρεια. Συνεπώς, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό ήταν κάτι που αποτέλεσε έκπληξη.Pixel 4

Αξίζει να θυμηθούμε, πως η περσινή σειρά Pixel 3 υποστηρίζει faster wireless charging. Όμως, αυτή είναι δυνατή μόνο μέσω του επίσημου Pixel Stand και ορισμένων άλλων φορτιστών της Google.

Τα Pixel 4 από την άλλη, θα μπορούν να επιτύχουν υψηλότερες ταχύτητες μέσω οποιουδήποτε Qi φορτιστή με ισχύ 11W ή μεγαλύτερη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights