Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Πούλησε 200εκ. smartphones το 2019, ταχύτερα απ’ το 2018!

Huawei: Πούλησε 200εκ. smartphones το 2019, ταχύτερα απ’ το 2018!

απο John Leondaris

Η Huawei θα μπορούσε αναμφίβολα να έχει μια αρκετά δύσκολη χρονιά και ένα αβέβαιο μέλλον μπροστά της. Παρ’ όλα αυτά, η κινεζική εταιρεία σήμερα είχε κάποια εξαιρετικά νέα. Η Huawei πώλησε 200 εκατομμύρια smartphones από τις αρχές του 2019. Το εντυπωσιακό είναι πως αυτό συνέβη 64 ημέρες πιο γρήγορα από ό,τι το 2018. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο διάστημα αυτό η εταιρεία ήταν όμηρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Κίνας.

Η κινεζική εταιρεία ανέφερε ήδη ότι η σειρά P30, που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, και η σειρά Mate 20 που έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι, έχουν ξεπεράσει τους προκατόχους τους.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο αριθμός των 200 εκατομμυρίων δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη είναι το πόσο σταθερά η Huawei βρίσκεται στην πρώτη θέση στην εγχώρια αγορά της. Εκεί, οι πωλήσεις είναι έντονα επηρεασμένες από ένα αίσθημα πατριωτισμού. Δηλαδή, οι χρήστες εκεί, έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς την εταιρία του τόπου τους.

Huawei

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Huawei παραδέχτηκε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη για μείωση 10% του ετήσιου εισοδήματος στον τομέα των καταναλωτικών της προϊόντων. Η σειρά Huawei Mate 30 παρουσιάστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν έχει ακόμη φθάσει σε παγκόσμια κλίμακα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights