Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Mate X: Έρχεται από την Huawei στις 15 Νοεμβρίου!

Mate X: Έρχεται από την Huawei στις 15 Νοεμβρίου!

απο John Leondaris

Η Huawei παρουσίασε τη σειρά Mate 30 5G και γιόρτασε τις 200 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες, η εταιρία ξεκινά τις πωλήσεις του πρώτου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της. Η συσκευή, δεν είναι άλλη από το πολυαναμενόμενο Mate X. Το smartphone βρίσκεται ήδη στο Vmall, το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Huawei, στην τιμή των 2.150 ευρώ.

Το Huawei Mate X έρχεται με τον Kirin 980, που από την αρχή είχε ανακοινωθεί. Οι φήμες που ήθελαν την εταιρεία να εφοδιάζει το κινητό με τον Kirin 990 όπως αποδείχτηκε, διαψεύστηκαν. Τουλάχιστον θα έρθει με ενσωματωμένο μόντεμ Balong 5000 για 5G ταχύτητες. Μεταξύ άλλων, η συσκευή θα έχει quad-camera setup της Leica, μπαταρία 4.500 mAh και το υπερσύγχρονο 55W SuperCharge.

Mate X

Το βασικό και εντυπωσιακότερο όμως απ’ όλα είναι η αναδιπλούμενη οθόνη. Μιλάμε για μια OLED οθόνη με διαγώνιο 8″ όταν ξεδιπλώνεται. Όταν κλείνει, βλέπουμε ένα τηλέφωνο διπλής οθόνης. Το μπροστινό μέρος γίνεται ένα πάνελ 6,6″ με ανάλυση 2480×1148 19,5:9, ενώ το πίσω, 6,38″ 25:9 λόγω της κάμερας στα αριστερά.

To τηλέφωνο να υπενθυμίσουμε πως έρχεται, όπως άλλωστε συνηθίζεται στην Κίνα, χωρίς υπηρεσίες Google. Αξίζει να δούμε αν η Huawei θα θα παρουσιάσει το Mate X χωρίς GMS σε όλο τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights