Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Realme 1 και Realme U1: Update φέρνει το Dark Mode

Realme 1 και Realme U1: Update φέρνει το Dark Mode

απο John Leondaris

Με τη μια συσκευή να κυκλοφορεί μετά την άλλη, είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι η Realme εξακολουθεί να είναι ένα νέο ακόμη brand. Και όμως, όπως φαίνεται, η εταιρία δεν ξεχνά τα κινητά της που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Πιο αναλυτικά, τόσο το Realme 1 όσο και το Realme U1 παίρνουν ένα software update, που φέρνει το Dark Mode και τις πιο πρόσφατες διορθώσεις ασφαλείας. Μεταξύ άλλων, το U1 θα αποκτήσει επίσης και μια μικρή βελτίωση στην κάμερα.

Realme 1 και Realme U1

Η νέα έκδοση είναι η RMX1831EX_11_C.15 για το Realme U1 και CPH1861EX_11_C.45 για το Realme 1. Μέχρι στιγμής, έχουν φθάσει στο 5% περίπου των χρηστών. Κάθε χρήστης αναμένεται να λάβει την αντίστοιχη ενημέρωση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights