Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Apple: Δίνει έμφαση στο privacy στην τελευταία της διαφήμιση!

Apple: Δίνει έμφαση στο privacy στην τελευταία της διαφήμιση!

απο John Leondaris

Η Apple δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube. Σε αυτό, επισημαίνει τη δέσμευση της εταιρείας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών των iPhone. Το βίντεο διαδραματίζεται τη νύχτα (μιας και η νύχτα είναι περισσότερο συνδεμένη με την προσωπική ζωή). Ξεκινά με ένα αστικό τοπίο, καταλήγοντας σε μια γυναίκα που κρατά στα χέρια της κινητό της εταιρίας.

Η Apple αναφέρει ότι το smartphone του χρήστη διαθέτει περισσότερες προσωπικές πληροφορίες από ό,τι υπάρχουν στο σπίτι του και τονίζει πως μόνο ο ίδιος πρέπει να έχει πρόσβαση σε αυτές. Ακόμη και ο καρδιακός παλμός του χρήστη μετά από τρέξιμο, μπορεί να είναι μια πληροφορία επικίνδυνη εάν γνωστοποιηθεί σε κακόβουλα άτομα. Η εταιρία καταλήγει στο τέλος του βίντεο με τη φράση: Privacy. That’s iPhone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights