Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 20 Lite (Youth Edition): Έφτασε στην Κίνα ως Huawei Enjoy 10s!

Honor 20 Lite (Youth Edition): Έφτασε στην Κίνα ως Huawei Enjoy 10s!

απο John Leondaris

Στις αρχές της εβδομάδας, η Honor παρουσίασε το Honor 20 Lite (Youth Edition). Τώρα η μητρική εταιρεία Huawei φέρνει το κινητό στη δική της σειρά, ως Enjoy 10s.

Αρχικά, έχουμε μια 6,3 ιντσών OLED FHD+ οθόνη. Η οθόνη διακόπτεται από μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Εκεί μπορούμε να βρούμε την 16MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος, έχουμε μια τριπλή ρύθμιση κάμερας. Έχουμε έναν κύριο αισθητήρα 48MP, ultrawide lens 8MP και αισθητήρα βάθους 2MP.

Honor 20 Lite (Youth Edition)

Στο εσωτερικό του κινητού, έχουμε τον Kirin 710F με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Βέβαια, μπορεί πάντα να επεκταθεί μέσω της υποδοχής για microSD κάρτα. Η μπαταρία των 4,000 mAh υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 10W. Σχετικά με το software, έχουμε EMUI 9.1.1 με βάση το Android 9 Pie.

Το Huawei Enjoy 10s έρχεται στους χρωματισμούς: Black, Green και Gradient. Η τιμή του είναι στα 226 δολάρια και οι πωλήσεις προγραμματίζονται για τις 11 Νοεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights