Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei nova 6 5G: Έρχεται με μια διπλή selfie κάμερα!

Huawei nova 6 5G: Έρχεται με μια διπλή selfie κάμερα!

απο John Leondaris

Η σειρά nova της Huawei αναμένεται να ενισχυθεί περισσότερο, με το νέο Huawei nova 6 5G. Μιας και στη σειρά nova 5 δε συναντάμε λιγότερα από έξι μοντέλα, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το nova 6 5G θα είναι το μόνο που θα φέρει τον αριθμό 6.

Για αρχή, να αναφέρουμε ότι όπως τέσσερα από τα έξι nova 5, έτσι και το Huawei nova 6 5G θα έχει μια οπή στην οθόνη. Εκεί, θα φιλοξενείται η μπροστινή κάμερα. Όμως, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια διπλή selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος του κινητού φαίνεται πως θα βρούμε μια τριπλή κάμερα, ενδεχομένως με αισθητήρα ToF.

Έχουμε δει nova 5 με OLED οθόνες, τα nova 5 και 5 Pro. Ωστόσο, το 6 5G εικάζεται ότι θα φέρει μια LCD οθόνη. Αυτό το συμπέρασμα μπορούμε να το εξάγουμε από το πλαϊνό μέρος του κινητού. Όπως φαίνεται, ένα button μοιάζει με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, παρόμοιο με εκείνον του nova 5T. Άρα εάν είχαμε μια OLED οθόνη, θα αναμέναμε να δούμε τον αισθητήρα κάτω από το γυαλί της οθόνης.

Αυτά είναι όλα όσα μπορούμε να σκεφτούμε για το συγκεκριμένο κινητό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το νέο nova τις ερχόμενες εβδομάδες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights