Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Vivo iQOO Neo 855: Φέρνει γρήγορη φόρτιση 33W

Vivo iQOO Neo 855: Φέρνει γρήγορη φόρτιση 33W

απο John Leondaris

Η κινεζική εταιρία vivo ανακοίνωσε τη σειρά iQOO με έμφαση στο gaming. Την αρχή έκανε το iQOO με τον Snapdragon 855 που τελικά αναβαθμίστηκε με Snapdragon 855+ και με νέα ονομασία – iQOO Pro. Στη συνέχεια, είχαμε μια πιο προσιτή παραλλαγή. Μιλάμε φυσικά για το iQOO Neo με Snapdragon 845. Διάδοχος του συγκεκριμένου, είναι το Vivo iQOO Neo 855.

Από το όνομα και μόνο, αντιλαμβανόμαστε πως εδώ έχουμε να κάνουμε με Snapdragon 855 της Qualcomm. Παράλληλα, έχουμε και ταχύτερη φόρτιση. Αντί για 22,5W, το Neo 855 μπορεί να φτάσει τα 33W, που υπόσχονται να γεμίσουν την μπαταρία των 4.500mAh 30% πιο γρήγορα από το αρχικό Neo.

Vivo iQOO Neo 855

Εκτός από τα παραπάνω, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο Vivo iQOO Neo 855. Συναντάμε μια Super AMOLED 6,38” με εγκοπή σε σχήμα σταγόνας οθόνη και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων UD. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες και το ίδιο interface: Funtouch 9 με βάση το Android Pie.

Όπως ήδη αναφέραμε, το iQOO Neo 855 είναι ένα smartphone που εστιάζει στο gaming. Γι’ αυτό φέρει και αντίστοιχες δυνατότητες (ένα πακέτο Game Magic Box). Υπάρχει ακόμη, ειδική ψύξη και αποτελεσματική διαχείριση της θερμότητας. Έτσι, η CPU και η GPU μπορούν να λειτουργούν για ώρες, χωρίς προβλήματα.

Το κινητό διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς (Purple, Aurora White, Black). Το iQOO Neo 855 έρχεται σε τέσσερις εκδόσεις. Η πρώτη, κοστίζει 255 ευρώ για την έκδοση 6/64 GB (η μόνη με μνήμη UFS 2.1 μιας και οι άλλες εκδόσεις είναι με UFS 3.0) και η τιμή φτάνει έως τα 340 ευρώ για την έκδοση 8/256 GB.

Οι προπαραγγελίες μπορούν να γίνουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Από τότε και ύστερα, το κινητό θα αρχίσει να εμφανίζεται στα καταστήματα λιανικής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights