Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ iPhone 11: Πουλήθηκαν 130.000 συσκευές στη Ν. Κορέα την πρώτη ημέρα

iPhone 11: Πουλήθηκαν 130.000 συσκευές στη Ν. Κορέα την πρώτη ημέρα

απο John Leondaris

130.000 iPhone 11 εκτιμάται ότι πουλήθηκαν στη Νότια Κορέα χθες. Την πρώτη δηλαδή ημέρα που κυκλοφόρησε στη χώρα το συγκεκριμένο κινητό από την Apple. Ο εν λόγω αριθμός βέβαια αποτελεί μια εκτίμηση. Αυτή η εκτίμηση, βασίζεται στον αριθμό των νέων ενεργοποιήσεων iPhone.

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα σημαντικό άλμα της τάξης του 30% σε σχέση με τις πωλήσεις του περασμένου έτους. Το 2018, υπολογίστηκε ότι 100.000 μονάδες iPhone XS, XS Max, και XR πουλήθηκαν την πρώτη μέρα.

Παρά την σημαντική αύξηση των πωλήσεων, τα νέα iPhone δεν μπορούν να πλησιάσουν το ρεκόρ των 220.000 του Galaxy Note 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights