Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Mate 30 series: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες στις Φιλιππίνες

Mate 30 series: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες στις Φιλιππίνες

απο John Leondaris

Την περασμένη εβδομάδα, η Huawei ανακοίνωσε μέσω των social media, ότι θα ξεκινήσουν στις 28 Οκτωβρίου οι προπαραγγελίες των Mate 30 series στις Φιλιππίνες. Σήμερα, οι πελάτες από τις Φιλιππίνες μπορούν να προπαραγγείλουν το Mate 30 για 685 δολάρια και το Mate 30 Pro για 999 δολάρια. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν 8GB RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος τους είναι 128GB και 256GB αντίστοιχα.

Όσοι κάνουν προπαραγγελία από τώρα μέχρι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, θα έχουν και δωρεάν αξεσουάρ. Αυτά, περιλαμβάνουν έναν ασύρματο Supercharge Charger και έναν ακόμη δεύτερο ασύρματο Supercharge Car Charger. Και οι δύο, αξίζουν συνολικά 109 δολάρια.

Mate 30 series

Το Huawei Mate 30 Pro διαθέτει μια 6.53 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1176×2400 px και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Υποστηρίζει HDR10 και το M-Pen της Huawei. Το τηλέφωνο έρχεται με Kirin 990 CPU και με μια μπαταρία 4500 mAh με υποστήριξη Huawei Supercharge (40W) και Huawei Supercharge Wireless (27W). Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης και 3D αναγνώριση προσώπου πέρα από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Παρά το γεγονός ότι το τηλέφωνο ανακοινώθηκε στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο, η σειρά Mate 30 δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει σε σημαντικές δυτικές αγορές. Σήμερα, η σειρά Mate 30 είναι διαθέσιμη στην Κίνα. Όσον αφορά την έκδοση με υποστήριξη 5G, αυτή μόλις κυκλοφόρησε στην εγχώρια αγορά της Huawei την περασμένη εβδομάδα. Στις Φιλιππίνες, η Huawei θα φέρει μόνο τις 4G εκδόσεις των Mate 30.

Η Huawei δεν μπόρεσε να εφοδιάσει τα νέα της κινητά με τις υπηρεσίες Google Play, λόγω της απαγόρευσης των ΗΠΑ. Βέβαια, η εταιρία δεν έχει σταματήσει να βλέπει να αυξάνεται ο αριθμός των πωλήσεών της. Η Huawei προμήθευσε φέτος την αγορά με 200 εκατομμύρια συσκευές, έναν μήνα νωρίτερα από πέρυσι. Μάλιστα, σχεδιάζει να αποστείλει συνολικά 270 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του έτους.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights