Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Pocophone F1: Παίρνει το MIUI 11 update!

Pocophone F1: Παίρνει το MIUI 11 update!

απο John Leondaris

Η Xiaomi ξεκίνησε το MIUI 11 beta testing για το Pocophone F1 στις 19 Οκτωβρίου. Υποσχέθηκε, να παραδώσει μια stable έκδοση μέσα σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. Φαίνεται ότι η δοκιμή κύλησε ομαλά, και το τελικό update έφτασε τώρα σε επιλεγμένες συσκευές.

Το πιο πρόσφατο MIUI 11 software με build number 11.0.5.0.PEJMIXM είναι τώρα διαθέσιμο σε όσους πήραν μέρος στο beta test. Εκτός απροόπτου, εάν όλα κυλήσουν όπως έχει σχεδιάσει η εταιρία, ο αριθμός των συσκευών θα αρχίσει σταδιακά να διευρύνεται τις επόμενες ημέρες.

Pocophone F1

Η Xiaomi αποκαλεί αυτή την έκδοση “Beta Stable”, αλλά λογικά πρέπει να είναι η ίδια με το Stable update που θα φτάσει σύντομα σε όλους, εκτός αν προκύψουν σημαντικά σφάλματα. Η ενημερωμένη έκδοση του Pocophone F1 είναι 1,8GB και φέρνει επίσης την ενημέρωση ασφαλείας του Οκτωβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights