Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S10: Update φέρνει slow-motion selfie βίντεο!

Samsung Galaxy S10: Update φέρνει slow-motion selfie βίντεο!

απο John Leondaris

Χρήστες του Samsung Galaxy S10 από τη Γερμανία και την Ελβετία λαμβάνουν αυτό το διάστημα ένα νέο update. Μέσω αυτού, δίνεται η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε αργή κίνηση, με την κάμερα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κινητού.

Εκτός από τη συγκεκριμένη λειτουργία, το update φέρνει το Auto Hotspot. Πρόκειται για έναν γρήγορο τρόπο με τον οποίο μπορεί ο χρήστης για να μοιραστεί τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας με κοντινές συσκευές που έχουν συνδεθεί στον ίδιο Samsung λογαριασμό. Υπάρχει επίσης μια πληροφορία, η οποία θέλει να έχει έρθει και μια βελτίωση στην σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Samsung Galaxy S10

Επιπλέον, το firmware update προσθέτει και ένα κουμπί Media και Device στο notification shade. Έτσι, επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο τηλέφωνο, όπως τηλεοράσεις ή άλλες Bluetooth συσκευές.

Μέχρι στιγμής, η ενημέρωση των Samsung Galaxy S10 έχει φτάσεισε Γερμανία και Ελβετία. Αναμένουμε όμως πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε περισσότερες αγορές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights