Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo NEX 3: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες στην Ουκρανία

Vivo NEX 3: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες στην Ουκρανία

απο John Leondaris

Όταν η vivo παρουσίασε το Vivo NEX 3 με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, πολλοί αναρωτήθηκαν εάν το κινητό θα κυκλοφορούσε και πέρα από την Κίνα. Η συσκευή πωλείται ήδη στην κινέζικη αγορά. Τώρα, ξεκινούν οι προ-παραγγελίες και εκτός από την περιοχή της Ασίας – Ειρηνικού. Πιο αναλυτικά, η vivo φέρνει από τις 7 Νοεμβρίου το κινητό στην Ουκρανία με έκπτωση, στα 715 δολάρια.

Η τιμή του Vivo NEX 3 για την έκδοση 8/128GB είναι σχεδόν η ίδια με την Κίνα, 707 δολάρια. Το τηλέφωνο είναι εφοδιασμένο με Snapdragon 855+, τρεις εντυπωσιακές κάμερες και ένα μια pop up selfie κάμερα. Άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του αφορούν γρήγορη φόρτιση 44W για την μπαταρία των 4.500 mAh και Funtouch OS9.1.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights