Αρχικη APPS / GAMES Black Shark 2 Pro: Έρχεται σε νέα εκπληκτική παραλλαγή!

Black Shark 2 Pro: Έρχεται σε νέα εκπληκτική παραλλαγή!

απο John Leondaris

Το Black Shark 2 Pro αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο και μόλις πριν από δύο εβδομάδες απέκτησε μια ακόμη έκδοση σε πορτοκαλί απόχρωση. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα, εντυπωσιακή χρωματική παραλλαγή του gaming κινητού. Αυτή, έχει την ονομασία Streamer Purple (μεταφρασμένο από τα κινέζικα).

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 12GB RAM και 128GB (UFS 3.0) storage. Η τιμή του είναι στα 380 ευρώ. Τέλος, να αναφέρουμε πως θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα από την 1η Νοεμβρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας, της JD.com και της Mi.com.

Το Black Shark 2 Pro είναι εφοδιασμένο με Snapdragon 855+ SoC. Η μπαταρία του, είναι μια μπαταρία 4.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 27W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights