Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Dell Technologies Forum : Πως η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας

Dell Technologies Forum : Πως η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας

απο Kostas Gliatiotis

Είνανι γνωστό ίσως σε αρκετό κόσμο, ότι η Dell δεν είναι απλά μια εταιρεία που κατασκευάζει υπολογιστές. Εκτός από την συμμετοχή της σε πολλούς ακόμα κλάδους της τεχνολογίας, είναι και μια εταιρεία που πραγματικά δίνει σημασία στο πως η τεχνολογία αυτή αλλάζει και μπορεί να αλλάξει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα μας. Με αυτό το σκεπτικό, και όχι μόνο, η Dell οργάνωσε για μια ακόμα φορά το Dell Technologies Forum, πριν περίπου μια εβδομάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μέσα από την ομιλία του ίδιου του Country Manager της εταιρείας για τη χώρα μας, την Κύπρο και την Μάλτα, κυρίου Aleksandar Preradovic, πήραμε μια ιδέα για το πως βλέπει το μέλλον η Dell αλλά και πως θέλει να συμμετέχει στον ψηφιακο μετασχηματισμό του. Για τους “παραδοσιακούς” θα αναφέρουμε εδώ ότι ο κύριος Aleksandar Preradovic ολοκλήρωσε την ομιλία του σε σχεδόν άπταιστα Ελληνικά, δείχνοντας έτσι την αγάπη του για τη χώρα και τη γλώσσα μας.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις προκλήσεις που φέρνει αυτή η νέα εποχή, όπως η ανάγκη για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που σε ψηφιακή μορφή γίνονται όλο και περισσότερα για τον καθένα μας. Ακόμα και ολόκληρες κυβερνήσεις χωρών αναζητούν μια σωστή λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα προκειμένου να προστατεψουν τους πολίτες τους.

Αναφερθηκε ακόμα και στην ύπαρξη της τεχνητής νοημοσύνης, το πως αυτή πρέπει να πάρει μια πιο “συγκεκριμένη” μορφή αλλά και τους κανόνες που αναγκαστικά σχεδόν θα πρέπει να μπουν κάποια στιγμή στην χρήση της.

Ολόκληρο όμως το συνέδριο ήταν αφιερωμένο στις τεχνολογίες και τα προϊόντα της Dell που μπορούν να βοηθήσουν ατομικά τον καθένα μας, αλλά και χώρες ολόκληρες με την απαραιτητη υποδομή, να υποδεχθούν ένα ψηφιακό μέλλον. Από τα κορυφαία Laptops της AlienWare, που προορίζονται για Gaming χρήση και όχι μόνο, μέχρι μεσαίαου μεγέθους Servers για μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, η Dell είναι δεδομένο ότι έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για σχεδόν κάθε… ανάγκη.

Από το συνέδριο δεν έλλειπαν όμως και οι πολλοί και διαφορετικοί συνεργάτες της εταιρείας, ο καθένας από τους οποίους εξειδικεύεται σε συγκεκριμένο τομέα, και μπορεί να αξιοποίησει την τεχνολογία της Dell αλλά και να την εφαρμόσει στην πράξη. Αυτό που έμεινε σαν “ιδέα” σε όσους είχαν την τύχη να επισκεφθούν το μέγαρο μουσικής τη συγκεκριμένη ημέρα, ήταν η δέσμευση της Dell στο να είναι μέρος του ψηφιακού αυτού μετασχηματισμού

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights