Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor 20S: Έρχεται σε μια πορτοκαλί παραλλαγή την 1η Νοεμβρίου!

Honor 20S: Έρχεται σε μια πορτοκαλί παραλλαγή την 1η Νοεμβρίου!

απο John Leondaris

Το Honor 20S έφτασε τον Σεπτέμβριο και αποτελεί τη φθηνότερη εναλλακτική λύση του Honor 20 και Honor 20 Pro. Έχει τον λιγότερο ισχυρό Kirin 810, αλλά διατηρεί την 3.750 mAh μπαταρία και τον 48MP κύριο αισθητήρα. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, είναι τοποθετημένος στο πλάι.

Η συσκευή ήρθε αρχικά στις αποχρώσεις Blue, White και Black gradient. Tώρα όμως, θα αποκτήσει και μια τέταρτη, πιο πολύχρωμη Orange παραλλαγή.

Honor 20S

Η Honor υποσχέθηκε ότι η νέα έκδοση του κινητού, θα έρθει την 1η Νοεμβρίου στο Vmall.com. Η τιμή είναι πιθανό να παραμείνει αμετάβλητη: 1.899 CNY για την παραλλαγή 6/128 GB και 2.199 CNY για την 8/128 GB. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι το Honor 20 Lite λανσαρίστηκε στην Κίνα ως το τηλέφωνο με τα φανταχτερά χρώματα. Ωστόσο, φαίνεται ότι και το Honor 20S θα χαρακτηριστεί από τους πιο… εορταστικούς χρωματισμούς του.

Αυτό το κινητό, διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, με τον κύριο αισθητήρα να συνοδεύεται από έναν 8 MP ultrawide και έναν 2MP macro lens. Να αναφέρουμε, πως δεν υπάρχει αισθητήρας βάθους. Η οθόνη είναι μια 6,26″ LCD οθόνη με οπή και ανάλυση Full HD+.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights