Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme X2 Pro: Από 4 Νοεμβρίου οι προ-παραγγελίες στην Ευρώπη!

Realme X2 Pro: Από 4 Νοεμβρίου οι προ-παραγγελίες στην Ευρώπη!

απο John Leondaris

Μετά την κυκλοφορία του Realme X2 σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ναυαρχίδα της Realme X2 Pro θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες από τις 4 Νοεμβρίου. Έτσι, η Realme θα μπορέσει να φέρει το κινητό στο Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το X2 Pro έρχεται με μια SuperΑmoled οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο κινητό βρίσκουμε επίσης τον Snapdragon 855+ και μια κύρια κάμερα 64MP. Η μπαταρία των 4.000 mAh υποστηρίζει την εντυπωσιακή 50W SuperVOOC φόρτιση.

Realme X2 Pro

Η έκδοση 6/64GB κοστίζει 399 ευρώ. Υπάρχει ακόμη και μια έκδοση 8/128GB στα 449 ευρώ, και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς 12/256GB το οποίο αγγίξει τα 499 ευρώ. Το X2 Pro θα έρθει στους χρωματισμούς Neptune Blue και Lunar White.

Έχουμε ήδη λάβει τη μονάδα ελέγχου μας και αρχίσαμε να τις κάνουμε με τις συνήθεις δοκιμές. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ελέγξετε την αναθεώρηση του Realme X2 Pro για να μάθετε τα πάντα για το τηλέφωνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights