Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 8T: Έρχεται με υποστήριξη NFC και φόρτιση 18W

Redmi Note 8T: Έρχεται με υποστήριξη NFC και φόρτιση 18W

απο John Leondaris

Φαίνεται ότι η Xiaomi δεν έχει ολοκληρώσει τη σειρά Redmi Note 8 ακόμη. Σύμφωνα με μια φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Redmi Note 8T είναι καθ οδόν. Μάλιστα, διέρρευσε και μια ζωντανή εικόνα του κινητού. Αυτή, αποκάλυπτε πως το κινητό θα είναι σχεδόν ίδιο με το αρχικό Redmi Note 8 , αλλά θα έχει και υποστήριξη NFC. Αυτό, επιβεβαιώνεται και από τον οργανισμό πιστοποίησης NCC.

Redmi Note 8T

Δεδομένου ότι το vanilla Redmi Note 8 δεν έχει υποστήριξη NFC (όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κινεζικά smartphones), θα ήταν άξιο αναφοράς η Xiaomi να φέρει στην παγκόσμια αγορά το 8T με υποστήριξη NFC. Τώρα, η NCC στην Ταϊβάν επιβεβαιώνει την υποστήριξη NFC και προσθέτει ακόμη και γρήγορη φόρτιση 18W στη λίστα των προδιαγραφών. Ο συμβατός φορτιστής θα υποστηρίζει έξοδο 5V/3A, 9V/2A και 12V/1,5A.

Η πιστοποίηση δείχνει επίσης ότι πλησιάζει η ώρα που το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει. Πιθανότατα, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights