Αρχικη APPS / GAMES Whatsapp: Tο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα έφτασε στο Android!

Whatsapp: Tο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα έφτασε στο Android!

απο John Leondaris

Το Whatsapp είχε δεσμευτεί να αυξήσει την ασφάλεια των Android χρηστών με τη χρήση βιομετρικών στοιχείων. Να αναφέρουμε εδώ, πως οι iOS χρήστες της εφαρμογής, απολαμβάνουν αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και λίγο καιρό. Στο Android, μόνο όσοι χρησιμοποιούσαν την beta έκδοση μπορούσαν να το δοκιμάσουν. Πλέον όμως, το ξεκλείδωμα με τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος, είναι διαθέσιμο για όλους.

Whatsapp

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, αρκεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις, στην ενότητα: Account > Privacy > Fingerprint Lock. Βέβαια, είναι αυτονόητο πως πρώτα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής για να εμφανιστεί η δυνατότητα αυτή.

Υπάρχει ακόμη μια πρόσθετη ρύθμιση για χρονοδιακόπτη κλειδώματος. Αυτό, είναι πολύ βολικό, καθώς είναι πιθανό να μη θέλετε να ξεκλειδώνετε τις συνομιλίες σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Whatsapp.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights