Αρχικη APPS / GAMES Google: Φέρνει το Recorder app του Pixel 4 και σε παλαιότερα Pixels
Google

Google: Φέρνει το Recorder app του Pixel 4 και σε παλαιότερα Pixels

απο John Leondaris

Το Google Pixel 4 διαθέτει μια μοναδική Recorder εφαρμογή που μπορεί να μεταγράψει ήχο σε κείμενο χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή παρέμεινε αποκλειστικά διαθέσιμη για τους χρήστες των Pixel 4. Όμως, φαίνεται πως η εφαρμογή Recorder και οι λειτουργίες αυτόματης μεταγραφής θα έρθουν και σε παλαιότερα Pixel μέσω μελλοντικής ενημέρωσης λογισμικού.

Μέχρι τώρα, δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι συσκευές που θα λάβουν την ενημέρωση. Επίσης, δεν ξέρουμε ούτε πότε προβλέπεται αυτή να γίνει διαθέσιμη. Επισήμως, βέβαια η Google δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Θα ήταν όμως λογικό να φέρει την εφαρμογή Recorder τουλάχιστον στα Pixel 3. Σύντομα, περιμένουμε περισσότερα νέα επί του θέματος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights