Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 6 και 6T: Παίρνουν το Android 10-based OxygenOS 10!

OnePlus 6 και 6T: Παίρνουν το Android 10-based OxygenOS 10!

απο John Leondaris

Τον περασμένο μήνα, στο launch event του OnePlus 7T Pro, η OnePlus δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει τη σειρά OnePlus 6 με το Android 10 τον Νοέμβριο.  Η εταιρία, όπως αποδεικνύεται είναι αποφασισμένη να τηρήσει την υπόσχεσή της. Έτσι, έχει ήδη ξεκινήσει το βασισμένο στο Android 10, OxygenOS 10 update για τα OnePlus 6 και 6T.

Αυτό το update φέρνει στα OnePlus 6 νέο UI και χαρακτηριστικά, όπως τα νέα navigation gestures. Ταυτόχρονα, το OxygenOS 10 φέρνει και την ενημέρωση ασφαλείας στα 6 και 6T από την 1η Αυγούστου 2019 έως την 1η Οκτωβρίου 2019. Στην παρακάτω εικόνα, αναφέρονται αναλυτικά τα όσα έρχονται με το συγκεκριμένο update:

OnePlus 6 και 6T

Όπως πάντα, το update ξεκινά σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι αρχικώς θα φτάσει μόνο σε έναν μικρό αριθμό μονάδων. Η εταιρία υποστηρίζει ότι θα ξεκινήσει και μια δεύτερη, ευρύτερη διάθεση σε λίγες ημέρες. Προϋπόθεση βέβαια αποτελεί να μην προκύψουν bugs.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights