Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S10 Lite: Θα φέρει μπαταρία 4.370 mAh!
Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite: Θα φέρει μπαταρία 4.370 mAh!

απο John Leondaris

Η Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S10 τον Μάρτιο. Τώρα, λέγεται ότι η σειρά θα ενισχυθεί με την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S10 Lite.

Το Samsung Galaxy S10 Lite πέρασε πρόσφατα από το Geekbench κι έτσι επιβεβαιώθηκαν ορισμένα χαρακτηριστικά του. Πιο αναλυτικά, αναμένουμε Snapdragon 855 SoC, 8GB RAM και Android 10. Τώρα, έλαβε πιστοποίηση και από την Anatel της Βραζιλίας και αποκαλύφθηκε ότι το κινητό θα εφοδιαστεί με μια μπαταρία 4.370 mAh.

Αυτή ενδέχεται να είναι η ελάχιστη χωρητικότητα της μπαταρίας, με την τυπική χωρητικότητα να είναι περίπου 4.500 mAh. Κάτι που έχουν επισημάνει και οι προηγούμενες φήμες, είναι ότι θα έχει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 45W.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Galaxy S10 Lite. Όταν έρθει όμως εκείνη η ώρα, θα μάθουμε εάν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες, που θέλουν το κινητό με μια 6.7″ FHD+ Super AMOLED οθόνη, τριπλή κάμερα (48MP + 12MP + 5MP) στο πίσω μέρος και 32MP κάμερα στο μπροστινό.

Το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Λευκό, Μαύρο και Μπλε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights