Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Xiaomi Mi CC9 Pro: Θα έρθει με τον Snapdragon 730G SoC!

Xiaomi Mi CC9 Pro: Θα έρθει με τον Snapdragon 730G SoC!

απο John Leondaris

Το Xiaomi Mi CC9 Pro έρχεται στις 5 Νοεμβρίου και κινέζικη εταιρία κατασκευής τηλεφώνων, έχει ήδη επιβεβαιώσει μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Μεταξύ αυτών, είναι μια 32MP selfie κάμερα και μια μπαταρία 5.260 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W. Σήμερα, η εταιρεία μας αποκαλύπτει και ποιο chipset θα έχει το κινητό.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Η Xiaomi, μας φανέρωσε ότι το Mi CC9 Pro θα έρθει με Snapdragon 730G SoC, επιβεβαιώνοντας ορισμένες προηγούμενες φήμες. Αυτό θα απογοητεύσει εκείνους που περίμεναν το κινητό να φέρει Snapdragon 855 + SoC.

Είμαστε μόλις τρεις μέρες πριν από την αποκάλυψη του Mi CC9 Pro. Μέχρι τότε όμως, η Xiaomi είναι πιθανό να αποκαλύψει μερικά ακόμα χαρακτηριστικά αυτού του smartphone με την πρωτοποριακή κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights