Αρχικη ΦΗΜΕΣ Xiaomi Mi CC9 Pro: Με waterdrop notch το κινητό με την 108MP κάμερα!

Xiaomi Mi CC9 Pro: Με waterdrop notch το κινητό με την 108MP κάμερα!

απο John Leondaris

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Xiaomi ετοιμάζει το πρώτο κινητό ευρείας κυκλοφορίας με 108MP κάμερα! Μάλιστα, ο αισθητήρας θα είναι κατασκευασμένος από την Samsung, η οποία μέχρι σήμερα δεν τον έχει εντάξει σε κάποιο κινητό της. Η Xiaomi είχε αποκαλύψει την πίσω όψη του Xiaomi Mi CC9 Pro, αλλά σήμερα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα του μπροστινού μέρους του κινητού.

Η συσκευή, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως ως Mi Note 10, θα έχει μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας στην οθόνη. Ταυτόχρονα, εκτός από τον Green χρωματισμό, αναμένεται να κυκλοφορήσει και με τον χρωματισμό Pearl White gradient. Σε αρκετές διαφημίσεις στα κινεζικά social media, βλέπουμε εικόνες που αναφέρουν υποστήριξη 5G. Όμως, μέχρι στιγμής η Xiaomi παραμένει σιωπηλή σχετικά με το chipset του κινητού.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Η Xiaomi προωθεί το νέο της κινητό ως ένα πραγματικό κινητό- κάμερα με αισθητήρα 108 MP από τη Samsung. Ταυτόχρονα, το εν λόγω κινητό θα έχει τηλεφακό με 5x. Εκτός αυτού, θα φέρει μια κάμερα υπέρ ευρείας γωνίας 20MP, μια 12MP για πορτρέτα και μια για macro 1,5cm. Το Xiaomi Mi CC9 Pro θα έχει ακόμη και μια 32MP selfie-cam.

Το Mi CC9 Pro θα φτάσει στις 5 Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή του κινητού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights