Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy A51: Θα έχει τετραπλή κάμερα σε σχήμα “L”

Samsung Galaxy A51: Θα έχει τετραπλή κάμερα σε σχήμα “L”

απο John Leondaris

To Samsung Galaxy A51 είναι ένα από τα νέα κινητά που σχεδιάζει η Samsung να εντάξει στην σειρά A. Η ανανεωμένη σειρά Galaxy A της Samsung, αποτέλεσε έναν τομέα στον οποίο η εταιρία έδωσε ιδιαίτερο βάρος μέσα στο 2019. Όπως φαίνεται, το ίδιο σχεδιάζει να κάνει και το επόμενο έτος. Στη συγκεκριμένη σειρά, μπορούμε να συναντήσουμε συσκευές τόσο με low-end όσο και με high-end προδιαγραφές.  Μια νέα διαρροή, αποκαλύπτει το πίσω πλαίσιο του Galaxy A51. Εκεί, φαίνεται πως θα συναντάμε τις κάμερες σε μια διάταξη σχήματος L.

Samsung Galaxy A51

Προηγούμενες φήμες, ήθελαν το πίσω μέρος του κινητού να φιλοξενεί μια τετραπλή κάμερα. Συγκεκριμένα, έναν κύριο αισθητήρα 48MP παράλληλα με 12MP ultrawide, 12MP telephoto και αισθητήρα βάθους 5MP. Η ίδια πηγή, θέλει επίσης το Galaxy A51 να συνοδεύεται από υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, υποδοχή για διπλή SIM και USB Type-C.

Το κινητό που φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-A515F έρχεται με τον Exynos 9611 SoC με 4GB RAM και Android 10. Η οθόνη του, αναμένεται να είναι 6,5 ίντσες και να διαθέτει εγκοπή σε σχήμα σταγόνας για την 32MP selfie κάμερα.

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του Galaxy A51. Το συγκεκριμένο κινητό, αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights