Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S11: Έρχεται με δεύτερης γενιάς αισθητήρα 108MP!
Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11: Έρχεται με δεύτερης γενιάς αισθητήρα 108MP!

απο John Leondaris

Η Samsung ετοιμάζεται να εφοδιάσει την επόμενη ναυαρχίδα της, με αισθητήρα 108MP. Πρόσφατες φήμες ήθελαν το επερχόμενο Galaxy S11 της Samsung, να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα 108 MP ISOCELL Bright HMX που δημιούργησε η Samsung σε συνεργασία με την Xiaomi, μαζί με τηλεφακό τύπου περισκοπίου 5x zoom.

Ωστόσο, έχουμε νέες  πληροφορίες που προέρχονται από τον πολύ αξιόπιστο @Iceuniverse. Σύμφωνα με αυτές, ο 108 MP αισθητήρας του Galaxy S11 θα είναι καινούργιος. Δηλαδή, δε θα δούμε τον ίδιο αισθητήρα που θα έχει το επερχόμενο Xiaomi CC9 Pro/ Mi Note 10. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τι είδους βελτίωση θα γίνει στον αισθητήρα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S11, αναμένεται να δούμε στο κινητό τον ακόμη ανεπίσημο Exynos 9830 και/ή Snapdragon 865 και LPDDR5 RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights