Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Mi Note 10 Pro: Δείτε φωτογραφία από την 108MP κάμερά του!

Xiaomi Mi Note 10 Pro: Δείτε φωτογραφία από την 108MP κάμερά του!

απο John Leondaris

Το Xiaomi Mi Note 10 Pro είναι το πρώτο κινητό ευρείας κυκλοφορίας που θα έχει κάμερα 108MP. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο in2mobile.gr, ο αισθητήρας θα είναι κατασκευασμένος από την Samsung, η οποία δεν έχει θελήσει μέχρι στιγμής να τοποθετήσει τον συγκεκριμένο αισθητήρα σε δικό της κινητό. Αύριο, η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Mi CC9 Pro στην Κίνα. Στη συνέχεια, το κινητό θα εισαχθεί στις διεθνείς αγορές ως Mi Note 10. Φαίνεται όμως ότι θα έχουμε και μια Pro έκδοση .

Η Xiaomi Poland δημοσίευσε στο Mi community forum μια φωτογραφία, θέλοντας να δείξει τις δυνατότητες της κάμερας του Mi Note 10, επιβεβαιώνοντας έτσι την ύπαρξη του Mi Note 10 Pro. Είναι ενδιαφέρον ότι τα EXIF δεδομένα αποκάλυψαν πως η φωτογραφία τραβήχτηκε με το Mi Note 10 Pro, και ειδικότερα τον αισθητήρα 108MP F/1.7 του κινητού. Η εικόνα έχει μέγεθος 71,8 MB.

Xiaomi Mi Note 10 Pro

Εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το Mi Note 10 Pro. Μάλιστα, οι φήμες έγιναν πιο έντονες όταν το κινητό πήρε πιστοποίηση από την NBTC της Ταϊλάνδης με αριθμό μοντέλου M1910F4S. Όπως φαίνεται, το κινητό θα έχει παρόμοια εμφάνιση και σχεδίαση με το Mi Note 10/ CC9 Pro. Όμως, θα εφοδιαστεί με το flagship Snapdragon 855+ chipset . Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά σύντομα αναμένουμε νεότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights