Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ColorOS 7: Ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου!

ColorOS 7: Ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου!

απο John Leondaris

Η Oppo κυκλοφόρησε το ColorOS 6 τον περασμένο Νοέμβριο και τώρα το 7 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει! Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και η κινέζικη εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων, ανακοίνωσε ότι στις 20 Νοεμβρίου, σε event στο Πεκίνο της Κίνας, θα παρουσιάσει τον διάδοχο του ColorOS 6, το ColorOS 7.

Η Oppo δεν έχει αποκαλύψει πολλά σχετικά με το ColorOS 7. Όμως, γνωρίζουμε ότι αυτό θα έχει ως βάση του το Android 10. Το συγκεκριμένο skin, θα έχει dark mode σε όλο το σύστημα, focus mode καθώς και βελτιώσεις επιδόσεων και gaming.

Ο πλήρης κατάλογος των συσκευών που θα πάρουν την αναβάθμιση του ColorOS7 πιθανότατα θα αποκαλυφθεί στις 20 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η εταιρία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Oppo Reno 10x zoom θα είναι ένα από τα smartphone που θα πάρει ColorOS7. Εκτός από την Oppo, τα smartphones της Realme θα αποκτήσουν επίσης το ColorOS7. Όμως, θα έρθει με ορισμένες διαφορές, καθώς θα είναι πιο κοντά στο stock Android.

ColorOS 7

Η Realme πραγματοποιεί μια εκδήλωση στις 20 Νοεμβρίου, στο Νέο Δελχί της Ινδίας, όπου θα ανακοινώσει το X2 Pro για την ινδική αγορά. Παράλληλα, αναμένεται να επεκταθεί σε fitness band και power bank με υποστήριξη VOOC . Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα για το ColorOS 7 (Realme Edition) σε αυτό το event.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights