Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei EMUI 10 stable: Έρχεται στα P30 και Mate 20 series!

Huawei EMUI 10 stable: Έρχεται στα P30 και Mate 20 series!

απο John Leondaris

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Huawei δημοσίευσε μια λίστα συσκευών, οι οποίες θα λάβουν το EMUI 10 beta μέσα στους ερχόμενους μήνες. Σήμερα, η εταιρεία έχει ενημερώσει τον συγκεκριμένο κατάλογο για το stable EMUI 10 της Huawei.

Το update για τις ναυαρχίδες πρόκειται να είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Tα Huawei P30 και P30 Pro να είναι τα πρώτα που θα το λάβουν. Θα λάβουν δηλαδή το EMUI 10 stable πριν από τα μέσα Νοεμβρίου. Στο δεύτερο μισό του μήνα, η σειρά Mate 20, συμπεριλαμβανομένου του Mate 20 X και του Mate 20 RS Porsche Design, η σειρά Honor 20 και το Magic 2, θα λάβουν το EMUI 10.

Huawei EMUI 10 stable

Επιπλέον, τα Huawei P20, P20 Pro και το Mate RS Porsche Design θα συμμετάσχουν στο public beta EMUI 10 το δεύτερο μισό του μήνα.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε ο εν λόγω προγραμματισμός αφορά την κινεζική αγορά. Επομένως, ίσως χρειαστεί επιπλέον χρόνος μέχρι το Huawei EMUI 10 stable να φτάσει στις global εκδόσεις. Η Huawei επίσης διαβεβαίωσε ότι περισσότερα μοντέλα θα λάβουν το EMUI 10 στο μέλλον. Οπότε, μην ανησυχείτε εάν η συσκευή σας δεν είναι ακόμη στη λίστα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights