Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Huawei ξεκινά το πιλοτικό πρόγραμμα Wi-Fi 6

Η Huawei ξεκινά το πιλοτικό πρόγραμμα Wi-Fi 6

απο Kostas Gliatiotis

Κατά τη διάρκεια του Wireless Global Congress (WGC) που διοργανώθηκε από την Wireless Broadband Alliance (WBA), η Huawei ανακοίνωσε ένα πρωτοποριακό πιλοτικό πρόγραμμα για Wi-Fi 6. To πρόγραμμα που θα τρέξει με την υποστήριξη της WBA, θα περιλαμβάνει σειρά από δοκιμές επαλήθευσης του Wi-Fi 6 στο Πανεπιστήμιο του Mondragon της Ισπανίας, και θα εξετάσει καινοτόμες περιπτώσεις χρήσεις του Wi-Fi 6 που θα εμπνεύσουν τους σπουδαστές και θα ενθαρρύνουν τη παραγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα θα ανοίξει το δρόμο για μεθόδους εκπαίδευσης, όπως το Virtual Reality (VR) και το Augmented Reality (AR), που αλλάζουν δραστικά τον τρόπο που αλληλεπιδρούν καθηγητές και σπουδαστές στο χώρο της εκπαίδευσης. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δοκιμές Wi-Fi 6 για ζωντανές μεταδόσεις και τηλεμάθηση, τα οποία προσωποποιούν τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργούνται τα ταλέντα.

Μέσω του πιλοτικού προγράμματος Wi-Fi 6, η Huawei θα συνεργαστεί με την WBA ώστε να επιβεβαιώσει ότι στον τομέα της ανώτερης εκπαίδευσης τα δίκτυα Wi-Fi θα ενσωματώνονται καλύτερα στις διδακτικές απαιτήσεις σπουδαστών και καθηγητών, για την κάλυψη αναγκών πρόσβασης high density, καθώς και για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων πολλαπλών και διαφορετικών διδακτικών εφαρμογών.   Με τη χρήση του Wi-Fi 6 η καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων θα παρέχει, σε κολλέγια και πανεπιστήμια, διαφορετική και προσωποποιημένη εμπειρία διδασκαλίας στους σπουδαστές, καθώς δεν θα παρεμποδίζεται από παράγοντες των δικτύων όπως η ευρυζωνικότητα και η χρονοκαθυστέρηση.

Στη διάρκεια του Wireless Global Congress, ο Li Xing, Vice President of Campus Network Domain, Huawei Data Communication Product Line, σε ομιλία του σχετικά με την σύνδεση έξυπνων δικτύων Wi-Fi 6 και του ΑΙ δήλωσε: «Το Wi-Fi 6 είναι μια τεχνολογική επανάσταση. Τα προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης AI, AirEngine Wi-Fi 6 της Huawei επιτυγχάνουν ανάλυση και βελτιστοποίηση δικτύων σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα του δικτύου και προσφέροντας μια παντοδύναμη εμπειρία απόλυτης σύνδεσης. Η Huawei ενώνει τις δυνάμεις της με τη WBA για να παρουσιάσουν ένα πιλοτικό πρόγραμμα Wi-Fi 6 που θα βελτιώσει σημαντικά, τις υπηρεσίες Wi-Fi στον τομέα της Ανώτερης Εκπαίδευσης».

Ο κ. Tiago Rodrigues, Διευθύνων Σύμβουλος της WBA, δήλωσε: «Το Wi-Fi έχει γίνει ουσιαστικό κομμάτι της καθημερινής ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και επιτρέπει στους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς να μάθουν σε πραγματικά συνεργατικά περιβάλλοντα μάθησης προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες στην ακαδημαϊκή κοινότητα». Η Wireless Broadband Alliance συνεργάζεται με την Huawei και το Πανεπιστήμιο Mondragon στη δοκιμαστική εφαρμογή του Wi-Fi 6 για να προσφέρει μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία περιαγωγής μέσω Wi-Fi για φοιτητές και διδάσκοντες και να βελτιώσει την ποιότητα των μεθόδων μάθησης και των πόρων για τις επόμενες γενιές.

«Σε σύγκριση με άλλους κλάδους, τα κολέγια και τα πανεπιστήμια έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για Wi-Fi 6. Το Πανεπιστήμιο Mondragon έχει εφαρμόσει το Huawei Wi-Fi 6, προσφέροντας μεγαλύτερη ευρυζωνικότητα. Πιστεύουμε ότι το Wi-Fi 6 θα μας βοηθήσει να διερευνήσουμε νέα εκπαιδευτικά μοντέλα για το μέλλον. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η WBA και η Huawei επέλεξαν το Πανεπιστήμιο Mondragon για δοκιμές Wi-Fi 6», επιβεβαίωσε ο Jesus Lizarraga, συντονιστής Τηλεματικής του Πανεπιστημίου Mondragon.

Η Huawei έχει δεσμευθεί να προωθήσει και να αναπτύξει τη βιομηχανία Wi-Fi 6 και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με εταίρους για να παρέχει πανίσχυρες συνδέσεις και διαδεδομένες πληροφορίες στα κολλέγια, στα πανεπιστήμια, στις κυβερνήσεις, το δημόσιο τομέα καθώς και στις επιχειρήσεις. Σκοπός της  Huawei είναι να συνδυάσει τη δύναμη των νέων τεχνολογιών ICT μέσω ψηφιακών πλατφορμών και να βοηθήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights