Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Mate 30 RS Porsche Design: Κυκλοφορεί στην Κίνα στις 10 Νοεμβρίου

Mate 30 RS Porsche Design: Κυκλοφορεί στην Κίνα στις 10 Νοεμβρίου

απο John Leondaris

Το πολυτελές μοντέλο Huawei Mate 30 RS Porsche Design, παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο μαζί με τα Mate 30 και Mate 30 Pro. Η συγκεκριμένη έκδοση, θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 10 Νοεμβρίου. Το Mate 30 RS Porsche Design διατίθεται σε σε δύο χρώματα: Μαύρο και Κόκκινο και έρχεται στα 1.670 ευρώ.

Mate 30 RS Porsche Design

Το smartphone διαθέτει μια OLED 6,53″ οθόνη που έχει ανάλυση 2400×1176 pixel και μια αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το γυαλί της οθόνης. Η οθόνη διαθέτει επίσης μια εγκοπή στο επάνω μέρος. Εκεί, φιλοξενείται ο 3D ToF αισθητήρας και η 32MP selfie κάμερα .

Το πίσω μέρος του κινητού, είναι καλυμμένο με δέρμα. Εκεί βρίσκουμε μια τετραπλή κάμερα, η οποία αποτελείται από 40MP κύριο αισθητήρα, 40MP ultrawide, 8MP telephoto και 3D ToF units.

Στο εσωτερικό, διαθέτει τον Kirin 990 SoC με 12GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 512GB. Το smartphone τρέχει EMUI 10 βασισμένο στο Android 10, αλλά δεν συνοδεύεται από  Google services. Η συσκευή τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4.500 mAh, η οποία φορτίζεται μέσω θύρας USB-C και υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 40W και 27W ασύρματη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights