Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi: Κάνει το ντεμπούτο της στη Σουηδία στις 13 Νοεμβρίου!

Xiaomi: Κάνει το ντεμπούτο της στη Σουηδία στις 13 Νοεμβρίου!

απο John Leondaris

Η κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων, Xiaomi βρίσκεται σήμερα στην αγορά 22 χωρών. Στις 13 Νοεμβρίου η εταιρεία θα προσθέσει σε αυτόν τον αριθμό την Σουηδία.

Η Xiaomi διοργανώνει μια εκδήλωση στην Central Stockholm της Σουηδίας στις 13 Νοεμβρίου. Η εταιρία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποια ακριβώς προϊόντα της θα φέρει στη Σουηδία. Όμως, στη σελίδα του event περιλαμβάνεται το κείμενο “Smart Life Made Simple”. Από αυτό, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η εταιρεία σκοπεύει να φέρει έξυπνες οικιακές συσκευές στη βορειοευρωπαϊκή χώρα.

Xiaomi

Η σελίδα περιλαμβάνει επίσης μια εικόνα που δείχνει το Mi Handheld Vacuum Cleaner, το Mi Smart Band 4 και το Mi Electric Scooter. Αυτά, που είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που φθάνουν στη Σουηδία εκτός από τα smartphones.

Μένει σχεδόν μια εβδομάδα, αλλά μέχρι τότε, αναμένουμε από τη Xiaomi να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που πρόκειται φέρει στη Σουηδία την επόμενη Τετάρτη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights