Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 8 Pro: Η Xiaomi παρουσιάζει μια μπλε έκδοση στην Ταϊβάν
Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro: Η Xiaomi παρουσιάζει μια μπλε έκδοση στην Ταϊβάν

απο John Leondaris

Η Xiaomi έχει ήδη κυκλοφορήσει το Redmi Note 8 Pro σε όλο τον κόσμο. Τώρα όμως, η εταιρία έρχεται να προσθέσει ένα επιπλέον χρώμα στους ήδη υπάρχοντες χρωματισμούς του κινητού. Ονομάζεται Deep Sea Blue και κάνει το ντεμπούτο του στην Ταϊβάν.

Το κινητό με Helio G90T έχει δύο επιλογές μνήμης στην Ταϊβάν. Κατά τα άλλα, είναι το ίδιο με μια κάμερα 64 MP, ultra-wide 8 MP, ειδικό macro lens και αισθητήρα βάθους. Το μπροστινό μέρος καλύπτεται από μια LCD 6.53″ οθόνη με εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Εκεί φιλοξενείται η 20MP selfie κάμερα .

Tο Redmi Note 8 Pro έχει μπαταρία 4500 mAh με γρήγορη φόρτιση 18W μέσω της θύρας USB-C. Έχουμε επίσης 3,5 mm audio jack στο κάτω μέρος και IR blaster.

Η εκδοχή 6/64 GB κοστίζει 195 ευρώ, ενώ η 6/128 GB κοστίζει 225 ευρώ. Και οι δύο, έρχονται με δώρο ένα power bank 10.000 mAh, αν προπαραγγείλετε την αντίστοιχη συσκευή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights