Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Y9s: Θα έχει τριπλή κάμερα και οθόνη χωρίς εγκοπές!

Huawei Y9s: Θα έχει τριπλή κάμερα και οθόνη χωρίς εγκοπές!

απο John Leondaris

Η Huawei ανακοίνωσε ένα νέο mid-range κινητό που έχει την ονομασία Huawei Y9s. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα rebranded Honor 9X Pro που φέρει Kirin 710F SoC αντί για Kirin 810.

Το Huawei Y9s έχει μια οθόνη 6,59 ιντσών, με ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό, συναντάμε τον Kirin 710F SoC με 6GB RAM . Το εν λόγω κινητό τρέχει το βασισμένο σε Android Pie EMUI 9.1 και διαθέτει 128GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο έως και 512GB μέσω κάρτας microSD.

Huawei Y9s

Σχετικά με τον τομέα της φωτογραφίας, το Y9s διαθέτει μια 16 megapixel selfie κάμερα, τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό και μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Εκεί, βρίσκουμε τον 48MP κύριο αισθητήρα, 8MP ultrawide και 2MP αισθητήρα βάθους.

Το Y9 διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι. Είναι ενσωματωμένος στο power button που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά, κάτω από το πλήκτρο που ρυθμίζει την ένταση του ήχου. Το smartphone έρχεται στους χρωματισμούς Midnight Black και Breathing Crystal. Έχει επίσης μια μπαταρία 4.000 mAh που αντλεί ενέργεια μέσω της USB-C θύρας.

Το Huawei Y9s αναμένεται να κοστίσει 239 δολάρια στο Ιράκ και όσοι το προπαραγγείλουν θα λάβουν δώρα αξίας  99 $. Ωστόσο, η ημερομηνία πώλησης και η διαθεσιμότητά του σε άλλες περιοχές είναι προς το παρόν άγνωστες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights