Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ MIUI 11 Stable version: Έρχεται σε 12 ακόμη συσκευές!

MIUI 11 Stable version: Έρχεται σε 12 ακόμη συσκευές!

απο John Leondaris

Η Xiaomi άρχισε να διαθέτει την stable version του MIUI 11 update σε δώδεκα smartphone. Η κινέζικη εταιρία, δεν έχει αναφέρει ακόμη τίποτε για Android 10. Επομένως, με ασφάλεια μπορούμε να υποθέσουμε ότι το νέο user interface δεν αλλάζει το OS των κινητών.

Το package προορίζεται για κινέζικες συσκευές, αλλά πρέπει να πούμε ότι και αυτές που πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο θα το λάβουν μέχρι το τέλος του μήνα ή το αργότερο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο κατάλογος των κινητών είναι:

Xiaomi Mi 9 Pro 5G
Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi Mix 2
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Mi CC9
Xiaomi Mi 9
Xiaomi Redmi K20 Pro
Xiaomi Redmi 6 Pro
Xiaomi Mi Note 3
Xiaomi Redmi S2
Xiaomi Redmi Note 5A
Xiaomi Redmi 7A

MIUI 11 Stable version

Αυτή είναι η δεύτερη παρτίδα με συσκευές που λαμβάνουν το MIUI 11. Παρακάτω είναι ο κατάλογος των (ομολογουμένως τυχερών) συσκευών που πήραν την αναβάθμιση την πρώτη φορά στην Κίνα:

Xiaomi Mi 9 SE
Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8 SE
Xiaomi Mi 8 Explorer
Xiaomi Mi 8 Pro
Xiaomi Mi 8 Lite
Xiaomi Mi Max 3
Xiaomi Redmi 7
Xiaomi Redmi Note 7 Pro
Xiaomi Redmi K20

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι βλέπουμε συσκευές δύο χρόνων να παίρνουν το νέο interface. Η stable MIUI 11 version, φέρνει μεταξύ άλλων dark mode σε όλο το σύστημα, βελτιωμένο σχεδιασμό και πολλά νέα θέματα και φόντα.

Υπάρχει επίσης και μια τρίτη φάση, η οποία θα περιλαμβάνει δεκάδες ακόμη Xiaomi κινητά. Αυτή, αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο. Σύντομα περιμένουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Αλεξάνδρα 15/11/2019 - 20:39

Γεια σας πριν τρεις μέρες έκανα αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό μου xiaomi redmi Note 5A, όλα ωραία με την αναβάθμιση αλλά πλέον έχω πρόβλημα στις επαφές – κλήσεις, όταν πάω να πατήσω μια επαφή για να καλέσω κάποιον δεν καλεί και μετά από πολλές προσπάθειες αρχίζει να καλεί. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, αυτό δημιουργήθηκε με την αναβάθμιση

Reply
Kostas Gliatiotis 17/11/2019 - 21:18

καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση. Κάποια από τις εγκατεστημένες εφαρμογές δημιούργησε το συγκεκριμένο πρόβλημα, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος. Η επιλογή που έχεις, είναι να πας στις ρυθμίσεις, στην κατηγορία εφαρμγές και να βρεις αυτή με την ονομασία “Τηλέφωνο”. Εκεί θα διαγράψεις τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής, και θα δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights