Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ iPhone 11 Pro max Camera με Deep Fusion

iPhone 11 Pro max Camera με Deep Fusion

απο Kostas Gliatiotis

Με την παρουσίαση των τριών νέων iPhone 11, η Apple έκανε γνωστή την ύπαρξη της δικής της δυνατότητας επεξεργασίας φωτογραφιών από την μονάδα τεχνητής νοημοσύνης των συσκευών αυτών, με την ονομασία “Deep Fusion” . Η δυνατότητα αυτή δεν ήταν αρχικά διαθέσιμη στις τρεις νέες συσκευές, προστεθηκε ομως με την αναβάθμιση τους στο iOS 13.2 που ξεκίνησε να διατίθεται πριν λίγο καιρό.

Το Deep Fusion ενεργοποιείται σύμφωνα με την Apple, σε συνθήκες με λιγότερο ή πολύ χαμηλό φωτισμό, και αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια τελική φωτογραφία, συνδυάζοντας τα δεδομένα από πολλές διαφορετικές λήψεις. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή της κάμερας αποθηκεύει συνεχώς δεδομένα από τον αισθητήρα, και όταν ο ιδιοκτήτης ενός iPhone 11, 11 pro, 11 Pro max, πατήσει το πλήκτρο για την λήψη μιας φωτογραφίας, αποθηκεύόνται συνολικά 9 διαφορετικές λήψεις. Στην συνέχεια το Deep Fusion συνδυάζει τα δεδομένα από αυτες προκειμένου  να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να δημιουργήσει την τελική φωτογραφία.

Σε αντίθεση όμως με τις αντίστοιχες λύσεις άλλων εταιρειών, το Deep Fusion χωρίζει τη φωτογραφία σε ξεχωριστά τμήματα, αναγνωρίζοντας τι περιέχει. με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επεξεργαστεί διαφορετικά τα δεδομένα για ένα κτήριο που βρίσκεται στο πλάνο, από αυτά για τον ουρανό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αναγνωρίσει. Το αποτέλεσμα έιναι η τελική φωτογραφία να δημιουργείται με το Deep Fusion να έχει “προσαρμόσει” κάθε κομμάτι της ξεχωριστά.

Στο βίντεο που δημιουργήσαμε, δοκιμάζουμε τις επιδόσεις του Deep Fusion στο iPhone 11 Pro max, και οι φωτογραφίες που καταφέρνει να βγάλει η συσκευή, είναι το λιγότερο εντυπωσιακές , με δεδομένη την σχετικά χαμηλή ανάλυση των καμερών του. Σύμφωνα με την Apple, η λειτουργία του Deep Fusion δεν είναι δυνατή στην κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, όπως δεν είναι ενεργό και το ιδιαίτερα αποδοτικό Night Mode που επίσης παρουσίασε στα τρία νέα iPhones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights