Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy S10: Update επιτρέπει την αναζήτηση εικόνων με λέξεις-κλειδιά

Galaxy S10: Update επιτρέπει την αναζήτηση εικόνων με λέξεις-κλειδιά

απο Panagiotis Alexopoulos

Η Samsung έφερε άλλη μια μηνιαία ενημέρωση για τους χρήστες των Galaxy S10. Με το συγκεκριμένο update, δίνει στα S10 μερικά χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα είχαν πρόσβαση σε αυτά αποκλειστικά οι ιδιοκτήτες των Galaxy Note10. Τώρα, το Gallery app της εταιρίας υποστηρίζει την αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και καινούργιες λειτουργίες Wi-Fi και πολυμέσων.

Galaxy S10

Το update του Gallery app έχει μέγεθος μεγαλύτερο των 200MB. Η εφαρμογή, μπορεί να αναγνωρίζει πλέον τι απεικονίζεται στις φωτογραφίες και επιτρέπει την αναζήτηση με λέξεις. Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, αλλά είναι πρώτη φορά που οι χρήστες των Galaxy S10 θα έχουν πρόσβαση σε αυτή τη δυνατότητα.

Η νέα δυνατότητα που προστίθεται στο Wi-Fi ονομάζεται Auto Hotspot. Μέσω αυτής, μπορεί ο χρήστης δημιουργήσει αυτόματα ένα hotspot με άλλα Samsung κινητά. Αυτό βέβαια είναι εφικτό μονάχα εφόσον οι συσκευές έχουν τον ίδιο Samsung ή οικογενειακό λογαριασμό.

Galaxy S10

Ταυτόχρονα, έχει προστεθεί μια επιλογή “Media & Devices” στον πίνακα ειδοποιήσεων που δείχνει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες ή αντιστοιχισμένες με το κινητό. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο καθώς για παράδειγμα ο χρήστης μπορεί να ελέγξει συσκευές ήχου χωρίς να σηκωθεί από τον καναπέ του.

Galaxy S10

Υπάρχει ακόμη και η λειτουργία AR Doodle. Τέλος, η Samsung έφερε και την ενημερωμένη εφαρμογή Samsung DeX για καλύτερη επεξεργασία βίντεο σε PC ή Mac.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.