Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Freebuds 3 Unboxing Video

Huawei Freebuds 3 Unboxing Video

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei είναι από τις εταιρείες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αγορά των Wearables και ακόμα πιο συγκεκριμένα στην δημιουργία ασύρματων ακουστικών για κάθε είδους “απαίτηση” αλλά και κατηγορία τιμής. Η νεότερη πρόταση της εταιρείας σε αυτή την κατηγορία, είναι τα Freebuds 3, που παρουσίαστηκαν επίσημα κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2019 στο Βερολίνο πριν περίπου 2 μήνες. Η βασικότερη διαφορά τους, είναι η ενσωμάτων του νέου Kirin A1, ενός επεξεργαστή που η εταιρεία έχει σχεδιάσει ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Προκειμένου να προσφέρουν σημαντικά καλύτερη ποιότητα ηχου, σε συνδυασμό με βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας που αντίστοιχα σημαίνει περισσότερη ώρα αναπαραγωγής, τα Freebuds 3 εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του νέου επεξεργαστή της εταιρείας. Ταυτόχρονα, ο Kirin A1 υπόσχεται και σημαντικά βελτιωμένο Noise Cancellation, με τα ακουστικά να μπορούν να αναγνωρισουν σε πραγματικό χρόνο τον “θόρυβο” γύρω  τους και να τον ακυρώνουν αμέσως, προκειμένου να μην… ενοχλεί κατά την ακρόαση μουσικής.

Τα Freebuds 3 έρχονται με έναν διαφορετικό σχεδιασμό από το συνηθισμένο για την εταιρεία, ενώ το καθένα από αυτά έχει μια μικρή επιφάνεια στο πάνω μέρος του που είναι ευαίσθητη στην αφή. Με αυτόν τον τρόπο, το καθένα τους μπορεί να εκτελέσει διαφορετικές “εντολές” όπως η αλλαγή τραγουδιού και η απάντηση κλήσεων. Τα ακουστικά έρχονται σε μια θήκη που διαφέρει σημαντικά από το συνηθισμένο με τον σχεδιασμό της, η οποία όμως περιέχει και μια σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία από το συνηθισμένο.

Η Huawei Hellas μας παραχώρησε τα Freebuds 3 για την αναλυτική δοκιμή τους, σε συνδυασμό με το κορυφαίο Mate 30 Pro που δυστυχώς δεν θα δούμε επίσημα στη χώρα μας και στην Ευρώπη, τουλάχιστον προς το παρόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights