Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Realme 5: Update φέρνει Dark Mode και wide-angle εγγραφή βίντεο

Realme 5: Update φέρνει Dark Mode και wide-angle εγγραφή βίντεο

απο John Leondaris

H Realme ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το X2 Pro και το 5s στην Ινδία την επόμενη Τετάρτη. Όμως, αυτό φυσικά δεν εμποδίζει την κατασκευάστρια εταιρία να φέρνει software updates στα παλαιότερα μοντέλα της. Η Realme, λοιπόν, είναι έτοιμη να εγκαινιάσει ένα νέο firmware για το Realme 5. Όπως φαίνεται, η εν λόγω ενημέρωση αναμένεται να έρθει μαζί με το security patch του Οκτωβρίου 2019.

Επιπλέον, το νέο αυτό build με αριθμό έκδοσης RMX1911EX_11_A.18 φέρνει το dark mode σε όλο το σύστημα της συσκευής. Η συγκεκριμένη ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη σε έξι smartphone της Realme. Μιλάμε για τα Realme 1, U1, 5 Pro, X, XT και 3 Pro.

Το update προσφέρει επίσης και τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο χρησιμοποιώντας την 8MP ultrawide angle κάμερα του κινητού. Ταυτόχρονα, επιτρέπει πλέον στον χρήστη να διευρύνει την μπάρα ειδοποιήσεων με swipe down gesture στην αρχική οθόνη.

Αξίζει βέβαια να τονίσουμε πως η Realme δεν σκοπεύει να κάνει αμέσως διαθέσιμο το update σε όλους τους χρήστες. Η εταιρία, θα διαθέσει αυτήν την ενημέρωση σταδιακά. Αυτό δηλαδή σημαίνει, ότι μόνο ένας περιορισμένος αριθμός χρηστών θα την λάβει αρχικά. Σε δεύτερο χρόνο και εφόσον δεν εντοπιστούν σφάλματα, θα γίνει και μια ακόμη, ευρεία αυτή τη φορά διάθεση του update.

Στην παρακάτω εικόνα, αναφέρονται αναλυτικά οι αλλαγές που φέρνει.

Realme 5πηγή

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights