Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sharp AQUOS V: Έρχεται επισήμως με Snapdragon 835

Sharp AQUOS V: Έρχεται επισήμως με Snapdragon 835

απο John Leondaris

Η Sharp μόλις ανακοίνωσε ένα νέο κινητό με την ονομασία AQUOS V. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα midrange πρόταση, καθώς η εταιρία επέλεξε να εφοδιάσει τη συγκεκριμένη συσκευή με Snapdragon 835.

Το AQUOS V έρχεται με μια IPS 5,93 ιντσών οθόνη, με ανάλυση FHD+ και μια 8MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος, συναντάμε μια διπλή κάμερα με 13MP F 2.0 κύριο με OIS και 13MP δευτερεύοντα αισθητήρα. Στο κινητό έχει τοποθετηθεί και ένας αξιόπιστος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Sharp AQUOS V

Ο Snapdragon 835 έρχεται με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο μέσω microSD. Η μπαταρία των 3,090mAh φορτίζεται μέσω της υποδοχής Type-C. Σε ό,τι αφορά το λογισμικό, το κινητό τρέχει Android 9 Pie. Το Sharp AQUOS V έρχεται επίσης με το Bluetooth 5.0 και μια 3,5 χιλιοστών υποδοχή ακουστικών στην επάνω δεξιά γωνία.

Το AQUOS V θα κυκλοφορήσει στην Ταϊβάν για 230 δολάρια. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό εάν θα γίνει διαθέσιμο σε διεθνές επίπεδο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights