Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor: Δημοσίευσε φωτογραφία τραβηγμένη με το V30

Honor: Δημοσίευσε φωτογραφία τραβηγμένη με το V30

απο John Leondaris

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, υπήρξαν μερικά προωθητικά βίντεο για το επερχόμενο Honor V30. Μέσω αυτών, επιβεβαιώθηκε ότι το τηλέφωνο θα έχει μια τριπλή κάμερα και υποστήριξη 5G. Τώρα, στα όσα ήδη γνωρίζουμε για το κινητό, προστίθεται να ένα πρώτο δείγμα από την κάμερα του V30.

Η εν λόγω εικόνα δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα Weibo της Honor. Το δείγμα αυτό, μας επιτρέπει να πάρουμε μια ιδέα από τα όσα μπορούμε να αναμένουμε από το Honor V30. Στην εικόνα αποδίδεται ικανοποιητικά κάθε λεπτομέρεια και τα χρώματα φαίνονται αρκετά φυσικά. Ωστόσο, η φωτογραφία έχει μετατραπεί στα 8MP, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γνωρίζουμε πλήρως την ποιότητα του επερχόμενου αισθητήρα καθώς και την ανάλυση αυτού.

Honor

Όπως μέχρι τώρα φημολογείται, η εταιρία φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει έναν νέο 60MP αισθητήρα που δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ ξανά μέχρι τώρα σε κάποιο άλλο Honor ή Huawei κινητό. Το περσινό V20 εφοδιάστηκε με έναν 48MP αισθητήρα. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά δύσκολο να δούμε και το V30 να έρχεται με την ίδια κάμερα με τον προκάτοχό του.

Εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησαν στην Κίνα διαφημίσεις για το Honor V30. Σε αυτές, αποκαλύπτεται μέχρι στιγμής μονάχα η υποστήριξη 5G. Η εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα V30 και V30 Pro στις 26 Νοεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights