Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 10: Παίρνει το One UI 2.0 beta στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Galaxy Note 10: Παίρνει το One UI 2.0 beta στις Ηνωμένες Πολιτείες!

απο John Leondaris

Η Samsung διέθεσε την περασμένη εβδομάδα στην Ινδία το βασισμένο στο Android 10 One UI 2.0 beta για τα Galaxy Note 10 και το Galaxy Note 10 +. Τώρα, η εταιρεία είναι έτοιμη να επεκτείνει την συγκεκριμένη beta έκδοση και στους κατόχους των Note 10 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως δε θα δουν όλες οι Galaxy Note 10 και Note 10+ συσκευές το πολυπόθητο update. Η συγκεκριμένη beta έκδοση του One UI 2.0 είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τις unlocked Note 10 και Note 10+ μονάδες.

Galaxy Note 10

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να κάνει εγγραφή στο One UI 2.0 beta programm μέσω της εφαρμογής Samsung Members. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, τότε ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στην ενότητα “Ενημέρωση λογισμικού” στις “Ρυθμίσεις” του τηλεφώνου. Εκεί, μπορεί να πραγματοποιήσει την λήψη της ενημερωμένης έκδοσης One UI 2.0 στη συσκευή του. Το εν λόγω update έχει μέγεθος περίπου 2GB.

Είναι σημαντικό επίσης να διευκρινίσουμε ξανά πως πρόκειται για μια beta έκδοση. Επομένως, είναι απολύτως φυσικό να αναμένουμε πως θα υπάρξουν ορισμένα σφάλματα τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την εμπειρία του χρήστη. Γι’ αυτό, προτείνεται σε εκείνους που ενδεχομένως επιθυμούν να δοκιμάσουν το update αυτό, να μην το εγκαταστήσουν στην κύρια συσκευή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights