Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor 9X: Προσγειώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Honor 9X: Προσγειώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο!

απο John Leondaris

Σήμερα, η Honor ξεκίνησε επίσημα το Honor 9X στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συγκεκριμένη mid-range συσκευή της εταιρίας είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά από Argos, Carphone Warehouse και Mobile Phones Direct. Σύντομα, αναμένεται να φτάσει στην Amazon καθώς και στο επίσημο κατάστημα της Honor. Η τιμή του κινητού είναι 249£. Πρόκειται για την έκδοση των 4 GB RAM και 128 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Honor 9X

Είναι πολύ περίεργο βέβαια, ότι το Honor 9X που κυκλοφόρησε νωρίτερα στις Κάτω Χώρες, ζητούσε μόλις 199€, ποσό το οποίο μεταφράζεται σε 170£. Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε σε για ποιον λόγο έχει υπάρξει αυτή η ομολογουμένως σημαντική διαφορά των τιμών.

Το Honor 9X έρχεται με μια 6.59″ 1080×2340 19.5:9 LCD οθόνη αφής και τον Kirin 710F. Στο πίσω μέρος του κινητού, συναντάμε μια τριπλή κάμερα (48 MP κύριος αισθητήρας, 8 MP ultrawide και 2 MP αισθητήρας βάθους). Το κινητό, φέρει μια μπαταρία 4.000 mAh και έρχεται με EMUI 9.1, βασισμένο στο Android 9 Pie.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights