Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Realme 5s: Έρχεται με μια μπαταρία 5.000 mAh!

Realme 5s: Έρχεται με μια μπαταρία 5.000 mAh!

απο John Leondaris

Όπως φαίνεται, καθώς η ώρα για την αποκάλυψη του Realme 5s πλησιάζει, αυξάνονται και οι πληροφορίες τις οποίες μαθαίνουμε για το κινητό. Πιο συγκεκριμένα, η ινδική ιστοσελίδα Flipkart δημιούργησε χθες μια σελίδα στον ιστότοπό της. Εκεί, επιβεβαιώνεται πως στις 20 Νοεμβρίου θα γίνει η αποκάλυψη του 5s. Η συγκεκριμένη συσκευή θα φέρει μια τετραπλή κάμερα 48MP. Μάλιστα, η εν λόγω σελίδα της Flipkart έχει ενημερωθεί και πλέον αποκαλύπτει και μερικές ακόμη πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο.

Πιο αναλυτικά, συναντάμε μια εικόνα που δείχνει το μπροστινό μέρος του Realme 5s. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε παρατηρώντας την εικόνα, φαίνεται πως η οθόνη του κινητού θα διακόπτεται από μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει ιδιαίτερα. Άλλωστε, και τα Realme 5 και 5 Pro διαθέτουν και αυτά οθόνη με εγκοπή.

Realme 5s

Επιπλέον, φαίνεται πως το 5s θα είναι εφοδιασμένο με μια μπαταρία 5.000 mAh. Μια δεύτερη εικόνα, δείχνει το κινητό σε μια μπλε σκιά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε εύλογα να διαπιστώσουμε πως η συσκευή θα έρθει σε τουλάχιστον δύο χρωματισμούς. Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε το κινητό να κυκλοφορεί τουλάχιστον σε μπλε και κόκκινο χρώμα.

Η Flipkart υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με το Realme 5s μέσα τις επόμενες μέρες. Αναμένουμε, λοιπόν, νεότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights