Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi Redmi Note 8: Αποκτά παραλλαγή με νέο χρώμα!

Xiaomi Redmi Note 8: Αποκτά παραλλαγή με νέο χρώμα!

απο John Leondaris

Η Xiaomi ξεκίνησε να παρουσιάζει νέες αποχρώσεις για τη σειρά Note 8 νωρίτερα μέσα στον μήνα. Πρώτα, η αγορά της Ταϊβάν απέκτησε την παραλλαγή: Deeps Sea Blue του Redmi Note 8 Pro. Τώρα, το vanilla Xiaomi Redmi Note 8 αποκτά και αυτό μια νέα παραλλαγή. Αυτή τη φορά, η παραλλαγή θα έρθει στην εγχώρια αγορά της εταιρείας, την Κίνα στον χρωματισμό Nebula Purple.

Xiaomi Redmi Note 8

Ενώ το κινητό έχει μια νέα εξωτερική εμφάνιση, το εσωτερικό του παραμένει αμετάβλητο: Snapdragon 665, 4GB ή 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικός χώρος. Η ανανεωμένη έκδοση αναμένεται να βγει σε flash sale στις 18 Νοεμβρίου, περίπου στις 10 π.μ.

Δεδομένου ότι έρχεται με δύο επιλογές RAM, υπάρχουν και δύο τιμές για το Xiaomi Redmi Note 8. Η έκδοση 4/64 GB κοστίζει 999 CNY (δηλαδή 130 ευρώ), ενώ αυτή με 6GB RAM κοστίζει 1.099 CNY (δηλαδή 142 ευρώ).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights