Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Mate X: Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και εξαντλήθηκε σε λίγα λεπτά!

Mate X: Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και εξαντλήθηκε σε λίγα λεπτά!

απο John Leondaris

Η Huawei παρουσίασε το foldable Mate X τον Μάρτιο. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο για να διατεθεί η συσκευή προς πώληση. Η εταιρία, ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί πως όταν κυκλοφορήσει το κινητό, δε θα υπάρξουν απρόοπτα, επηρεασμένη σαφώς και από ορισμένες αναφορές για ελαττωματικό μεντεσέ στοGalaxy Fold. Στις 23 Οκτωβρίου, υπήρχε η δυνατότητα για προ-παραγγελίες στην Κίνα. Σήμερα, λοιπόν, το κινητό βγήκε στο πρώτο του flash sale.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά είχε ήδη εξαντληθεί! Όπως φάνηκε, η Huawei είτε νόμισε πως θα υπάρξει χαμηλή ζήτηση είτε απλώς διέθεσε πολύ λίγες συσκευές. Φυσικά, η εταιρία φρόντισε να προγραμματίσει κι άλλο flash sale για τις 22 Νοεμβρίου.

Mate X

Το τηλέφωνο διαθέτει μια foldable OLED οθόνη 8″ που μετατρέπεται σε διπλό smartphone όταν διπλώνεται: 6,6″ μπροστά και 6,38″ πίσω. Η Huawei φέρνει το Mate X με τον Kirin 980, με ένα 5G μόντεμ. Διαθέτει 8GB RAM και 512GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Ο αποθηκευτικός χώρος, λοιπόν, μπορεί να επεκταθεί έως 256GB ακόμη, μέσω NM κάρτα μνήμης.

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι το κινητό υποστηρίζει 55W fast-charging. Μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Mate X, είχε το ταχύτερο fast-charging στον κόσμο. Όμως, σύντομα ο ανταγωνισμός μπόρεσε να ξεπεράσει αυτήν την πρωτιά.

Εάν σκέφτεστε πάντως να αγοράσετε το Mate X, θα πρέπει να θυμάστε πως κοστίζει… 2.200 ευρώ!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights