Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A70s: Φτάνει στην Κίνα!

Samsung Galaxy A70s: Φτάνει στην Κίνα!

απο John Leondaris

Ένα ακόμη κινητό είναι έτοιμο να προστεθεί στην ανανεωμένη σειρά Α της Samsung στην Κίνα. Το Samsung Galaxy A70s που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο φτάνει τώρα στην Κίνα. Έρχεται σε μία έκδοση 8GB/ 128GB που κοστίζει 350 ευρώ. Μιλάμε για μια πολύ δυνατή mid-range συσκευή. Σε αυτή, ξεχωρίζει η κάμερα των 64MP. Το 70s αποτελεί τη συνέχεια του επιτυχημένου (τουλάχιστον σε πωλήσεις στην Ευρώπη) Α70. Μπορείς να διαβάσεις εδώ το αναλυτικό review του A70 από το in2mobile.gr.

Το Galaxy A70s διατίθεται στις αποχρώσεις Dazzling Red, Spectral Black και Diamond White και μπορεί να αγοραστεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας στην Κίνα ή από το JD.com.

Samsung Galaxy A70s

Το Samsung Galaxy A70s είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 675 SoC και τρέχει το One UI που βασίζεται στο Android Pie.

Στο κινητό συναντάμε μια 6.7″ FHD+ Super AMOLED οθόνη. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, βρίσκεται κάτω από το γυαλί της οθόνης, η οποία μάλιστα διακόπτεται από μια εγκοπή στο επάνω μέρος. Εκεί, φιλοξενείται η 32MP selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος του κινητού, βρίσκουμε έναν 64MP κύριο αισθητήρα, ο οποίος συνοδεύεται από ultrawide 8MP και αισθητήρα βάθους 5MP.

Η τροφοδοσία της συσκευής επιτυγχάνεται χάρη στην 4.500 mAh μπαταρία που φορτίζει μέσω θύρας USB-C. Τέλος, η συσκευή υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση 25W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights