Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Φέρνει κι άλλο Android 10 beta για τη σειρά Galaxy S10

Samsung: Φέρνει κι άλλο Android 10 beta για τη σειρά Galaxy S10

απο John Leondaris

Η Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το νεότερο Android 10 beta για τη σειρά Galaxy S10. Αυτό είναι το τέταρτο από τότε που ξεκίνησε το One UI 2.0 beta πρόγραμμα της εταιρίας.

Η γερμανική έκδοση, έρχεται με τον αριθμό κατασκευής G97**XXU3ZSK9 και έχει μέγεθος πάνω από 344 MB. Φέρνει μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων όπως προβλήματα σχετικά με τρεμούλιασμα της οθόνης, το status bar και άλλα.

Samsung

Η Samsung έχει ήδη ολοκληρώσει το πρόγραμμα διάθεσης του One UI 2.0 beta στη Νότια Κορέα. Αυτό, μας δείχνει πως σύντομα αναμένουμε από την εταιρία το σταθερό build. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των σφαλμάτων που μένει να διορθωθούν μετά την τελευταία beta έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights