Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A50: Update “χαλάει” το δακτυλικό αποτύπωμα!

Samsung Galaxy A50: Update “χαλάει” το δακτυλικό αποτύπωμα!

απο John Leondaris

Το Samsung Galaxy A50 έχει αποδειχθεί ένα αρκετά επιτυχημένο κινητό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως μέχρι τώρα τα πηγαίνει εξαιρετικά σε πωλήσεις στις αγορές όλου του κόσμου. Τώρα, όμως, αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς ένα πρόσφατο firmware update εμποδίζει τη διαδικασία εγγραφής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι χρήστες των Galaxy A50 που τρέχουν τις firmware εκδόσεις A505FNXXS3ASK9 και A505FDDS3ASK8 ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν πλέον να καταγράψουν νέα δακτυλικά αποτυπώματα.

Αυτές οι δύο ενημερώσεις υποτίθεται ότι θα βελτίωναν την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και μάλιστα συμβούλευαν τους χρήστες να καταγράψουν εκ νέου τα δακτυλικά τους αποτυπώματα για να επωφεληθούν από τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά αναγνώρισης.

Δυστυχώς όμως, για μερικούς, η διαδικασία καταγραφής σταματά να λειτουργεί γύρω στο 41%. Μάλιστα, τότε εμφανίζεται μια ειδοποίηση που τους προτρέπει να βεβαιωθούν ότι η περιοχή του αισθητήρα είναι καθαρή. Άλλοι πιο “τυχεροί” καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, αλλά τελικώς το Samsung Galaxy A50 απορρίπτει τα νέα δακτυλικά αποτυπώματα.

Samsung Galaxy A50

Τα ήδη καταχωρημένα πριν από το update δακτυλικά αποτυπώματα φαίνεται πως συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικότατα. Επομένως, μέχρι να λυθεί αυτό το bug, προτείνεται να μην αλλάξετε τα αποτυπώματα που ήδη είχατε καταχωρήσει στο κινητό πριν το update. Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα νέο firmware fix προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό μια για πάντα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights