Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MIUI 11: Έρχεται τελικά και στο Redmi 4 με μια… δυσάρεστη έκπληξη!

MIUI 11: Έρχεται τελικά και στο Redmi 4 με μια… δυσάρεστη έκπληξη!

απο John Leondaris

To Redmi 4 λαμβάνει τελικώς το MIUI 11 της Xiaomi. Πιο αναλυτικά, τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησαν ορισμένα νέα που ήθελαν την Xiaomi να διακόπτει την υποστήριξη λογισμικού για αρκετές παλαιότερες συσκευές της. Σε αυτές τις συσκευές, συμπεριλαμβανόταν και το Redmi 4. Προφανώς όμως, η ομάδα της Xiaomi έχει πλέον αναθεωρήσει τη στάση της. Αυτό επιβεβαίωσαν αρκετοί χρήστες, οι οποίοι ανέφεραν πως τελικώς έλαβαν το MIUI 11 update. Η ενημέρωση αυτή, ονομάζεται MIUI V11.0.2.0.NAMMIXM και έχει μέγεθος 483MB.

MIUI 11

Εάν όμως ελπίζατε πως μαζί με το update θα αποκτήσετε και μια νέα OS έκδοση, τότε η Xiaomi έρχεται να σας προσγειώσει. Δυστυχώς, οι συσκευές της θα διατηρήσουν την προηγούμενη έκδοση, αυτή του Android 7.1.2. Το security patch level εξακολουθεί να είναι αυτό του Οκτωβρίου του 2018.

Ακόμα κι έτσι όμως, δεν παύει να είναι εντυπωσιακό και από μόνο του το γεγονός ότι συσκευές ηλικίας δυόμισι ετών, αποκτούν την τελευταία έκδοση του skin της Xiaomi.

Ένας από τους χρήστες που έχουν ήδη πάρει την συγκεκριμένη ενημέρωση ανέφερε πως πρόκειται ακόμη για μια δοκιμαστική διάθεση του update. H διάθεσή του σε όλους τους χρήστες αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε μια εβδομάδα από τώρα. Επομένως, εάν δεν έχετε μέχρι στιγμής λάβει το πολυπόθητο update, δε χρειάζεται να απογοητευτείτε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights